Društveni život


Sarajevo nije samo grad studiranja, kulture i dr. već u ovom gradu možete uživati u dnevnim i noćnim izlascima.

Danas u svako doba dana možete naći savršeni kutak za užitak, a većina ugostiteljskih objekata radi dokasno u noć.

Tražite li kvalitetan noćni provod, znajte da Sarajevo nudi brojne opcije za večernji izlazak. U mnogim klubovima svakodnevno nastupaju cover bendovi, dok posjetioci brojnih restorana imaju priliku svjedočiti nastupima interpretatora tradicionalnih pjesama i sevdalinki.

 

POSEBNO PREPORUČUJEMO:

Escape Room igra u Sarajevu

Ulazite u zamračenu sobu, vrata se zatvaraju i sa ekrana saznajete da morate da opljačkate menadžera banke koji krije dijamante u svom uredu. Deaktivirali ste alarm, no on će se za 60 minuta ponovo aktivirati. Hoćete li postati bogati ili završiti iza rešetaka? Sve je do vas. Zastor se otvara, igra počinje.

Atmosfera i scenografija unutrašnjosti svake od soba učini da se od početka potpuno uživite u ulogu, te sa svjetiljkom u ruci krenete u rješavanje zadataka. Od vašeg timskog rada zavisi hoćete li riješiti niz zadataka, mozgalica i do konačnog cilja doći pomoću tragova raspoređenih u prostoriji.

Ovo jedinstveno iskustvo moguće je doživjeti i u centru Sarajeva, u Escape Roomu.

Fox in a Box Sarajevo nalazi se na dvije lokacije – u centru grada (gdje možete igrati Mr Fox’s Secret study i The Bank Job) te na Ilidži, gdje je krajem godine otvorena igra The Final Exam u sklopu hotela Hills, a u planu je otvaranje još jedne nove igre.

 

Adresa: Sime Milutinovića 15/I

Telefon: +387 61 101007

E-mail: INFO@FOXINABOX.BA

WEB: https://www.foxinabox.ba/main/index/scroll-to/contact-fox